MICOLOX

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Érvényes: 2023. november 14-től, a módosításig.

  1. Az adatai

1.1 Az adatai egy biztonságos helyen vannak tarolva, amihez kizárólag a MICOLOX vezetősége férhet hozzá. Harmadik félnek pedig soha nem fogjuk kiadni.

1.2 Az adatait nem fogjuk felhasználni se reklám céljából, se analitikai szempontból.

1.3 A következő kötelező adatokat tároljuk: e-mail cím, MICOLOX azonosító, ID, név, regisztrálásának a dátumát, valamint mindenféle MICOLOX Prémium előfizetéssel kapcsolatos információt.

1.4 A következő adatokat viszont minden látogató láthatja: ID, regisztrálásának a évét, jelvényeit, és hogy milyen támogatási csomaggal/MICOLOX Prémium csomaggal rendelkezik, valamint hogy mióta rendelkezik.

1.5 Tartalom értékelésnél lehet azt is kérni, hogy névtelenül jelenjen meg az értékelése.

1.6 Csak saját felelősségre nyisson meg letöltési hivatkozásokat, vagy ilyesmit. Ezekre a MICOLOX nem vállal felelősséget.

1.7 A alkalmazásba ugyanúgy csak a analitikai dolgokat fogjuk gyűjteni.

  1. Adatbázis

2.1 Az adatbázishoz kizárólag a MICOLOX vezetősége tud hozzáférni.

2.2 A MICOLOX űrlapjain található beküldött válaszokat minden hónap első napján törölni fogjuk.

  1. Szerzői jogok

3.1 A MICOLOX nem felelős azért, ha véletlen egy szerzői joggal ellátott tartalom, embléma, vagy név kerül felhasználásra. Viszont kötelesek vagyunk ezeket eltávolítani, valamint az adott felhasználót kitiltjuk.

  1. A kitiltás folyamata

4.1 Ha a felhasználó nem tartja be a szabályzatot, akkor törölni fogjuk a felhasználói profilját, valamint a feltöltött tartalmait.

4.2 Az e-mail címét meg fogjuk őrizni, úgymond feketelistára kerül ekkor, ami miatt azzal a e-mail címmel már se értékelni nem tud, valamint újabb felhasználói profilt se tud már létrehozni, valamint így tartalmat se tud feltölteni.

4.3 Viszont 2 hétig meg fogjuk őrizni az adatait, és a tartalmait, azzal az indokkal, hogy fel tud lebbezni, ha oktalan volt a kitiltás.

  1. Elemzések

5.1 Ezek az elemzések naplózzák a látogatókat a Google Analytics segítségével.  Az elemzések által gyűjtött információk magukban foglalják a böngésző típusát, a dátumot és az időpontot, és esetleg a hivatkozó/kilépési oldalakat, valamint a kattintások számát. Ezek nem fognak kapcsolódni semmilyen személyes azonosításra alkalmas információkhoz. Ezeknek az információknak a célja a felhasználók mozgásának nyomon követése a weboldalon.

5.2 Minden év végén az adott aloldalak (tartalom, és felhasználó profil) elemzéseit kiadjuk a felhasználóknak.

5.3 Néhány adott aloldal elemzéseit pedig a nyilvánosságra is hozhatunk.

  1. GDPR adatvédelmi jogok

6.1 Önnek joga van másolatot kérni-e az adatairól.

6.2 Önnek joga van ahhoz is, hogy kijavítsuk az Ön szerinti elírt, vagy pontatlan információkat. Valamint ahhoz is, hogy Ön által hiányosnak vélt információkat egészítsük ki.

6.3 Ha benyújt kérelmet, akkor egy hónapunk áll rendelkezésünkre, hogy válaszoljunk Önnek. Ha valamelyik joggal élni szeretne, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a support@micolox.com, vagy support@dommap.hu e-mail címek egyikén keresztül.

Fenntartjuk azt, hogy bármikor módosítsuk az adatvédelmi tájékoztatónkat. Ilyenkor ezt kötelesek vagyunk bejelenteni, hogy módosítva lett.

Kelt: Győr, 2023. november 14.

Módosítva ekkor lett: 2023. november 14.