5.0 · Frissítve ekkor: 2023. augusztus 8. (Feltöltve ekkor: 2023. március 1.)

Borítókép

Lance Security

V1.1

A Lance Security egy kötelező új Minecraft bővítmény minden alapépítő számára!

profilkép

LancelotF

v1.19.70+ • A következő nyelveket támogatja: Angol · ID127190589015488

Nincsenek címkék.

Részletesebb leírás

A kamerákkal, a kameramonitorral, a Pinpaddal, az arcfelismerő rendszerekkel és a lézeres érzékelőkkel teljes biztonsági rendszerrel rendelkezik, amely biztonságban tartja bázisát. Könnyedén válthat a kamerák között, hogy megtekinthesse a bázis különböző részeit, és zárja vagy oldja fel az ajtókat vagy mechanizmusokat az arcával vagy a tűpaddal, a következő frissítésekben pedig még több lesz!

Készítette: Lancelot, a Livecraft Team-től

A Lance Security egy Minecraft bővímény, amely biztonsági elemekkel egészíti ki a játékot. Tartalmaz kamerákat, kameramonitort és Pinpadot, amelyek átfogó biztonsági megoldást kínálnak a játékosoknak az alapjukhoz, és még sok mást, ami a következő frissítésekben érkezik.

1

MEGJEGYZÉS: A BÉTA API-KAT ENGEDÉLYEZNI KELL A VILÁG OPCIÓJÁBAN, HOGY EZ A BŐVÍTMÉNY MEGFELELŐEN MŰKÖDHET.

Ez a tartalom szerzői jogvédelem alatt áll, ami azt jelenti, hogy engedély nélkül nem terjesztheti. Link

Bármilyen használati információért forduljon hozzám a Discord címen: lancelot#1051

2 3 4 5

Köszönöm Ethan barátomnak, hogy segített nekem ezekben a renderekben és a videofelvételekben!

Biztonsági kamerák és monitorok

A biztonsági kamerák használatához először ki kell választania egy csatornát a kamerája számára. Üss el bármelyik blokkot egy kamerával a kezedben, és a játék megjelenít egy menüt, amely lehetővé teszi az alapértelmezett csatorna kiválasztását. Választhat 0 és 5 között, vagy használhat másik csatornát úgy, hogy kiválasztja a menü utolsó opcióját, és beírja a chatbe az egyéni csatorna számát.

6

Miután kiválasztotta a csatornát, a biztonsági kamerát bárhová elhelyezheti, és a vele való interakcióval konfigurálhatja. A kamera konfigurációjában módosíthatja a nevét vagy megváltoztathatja a csatornát (amely automatikusan be van állítva), ha kívánja.

7

A biztonsági kamera-monitor használatához el kell helyeznie bárhová, majd kapcsolatba kell lépnie vele. A monitor megkéri, hogy válasszon csatornát.

8

És miután kiválasztotta a csatornát, megtekintheti az ott található kamerákat.

9

A kamerák megtekintése közben balra mozoghat az előző kamerára, jobbra a következő kamerára, illetve felfelé vagy lefelé lépve kiléphet a kamerákból.

10

Pinpad

A Pinpad lehetővé teszi a faajtók zárását és feloldását, vagy a Redstone rendszerek engedélyezését egy 4 számjegyű tű beírásával. Beállíthatja azokat a műveleteket is, amelyek helytelen jelszó megadása esetén történjenek, így Ön szabályozhatja, mi történik sikertelen kísérlet esetén. A Pinpad biztonsági intézkedésekkel rendelkezik, például blokkolja a hozzáférést 3 sikertelen próbálkozás után 30 másodpercig, hogy megakadályozza a brutális erőszakos támadásokat. Csak az a játékos, aki elhelyezte a Pinpadot, és a játékosok kreatív módban férhetnek hozzá a Pinpad konfigurációjához, ahonnan megváltoztathatják a jelszót, további gombokat kapcsolhatnak össze, csapdákat és mechanizmusokat konfigurálhatnak stb.

11 12 13 14

Ne felejtsen el értékelni se, amelyben azt javasolhatja, hogy mit szeretne látni ennek a bővítményem a jövőbeli verzióiban, és igyekszem minden tőlem telhetőt hozzáadni!

Arcfelismerő Pad

Az Arcfelismerő Pad segítségével a játékosok játékosarcokat adhatnak hozzá az érzékelőhöz, és testreszabhatják a műveleteket a sikeres és sikertelen hozzáférési kísérletekhez. Ugyanarra képes, mint a Pinpad, de a játékosarcok kombinációja helyett.

Az Arcfelismerő Pad használatához javasoljuk, hogy helyezzen el egy párnát az ajtó mindkét oldalára, így mindkét irányból elérhető. Ezután könnyedén összekapcsolhatja őket a "Link pad" gomb megnyomásával, lehetővé téve számukra, hogy kommunikáljanak egymással, és egyedi padként működjenek.

15

Most be kell állítani, hogy mi történjen, ha egy játékos hozzáférést kap, akárcsak a Pinpad, kinyithat egy ajtót, vagy átkapcsolhat egy kart.

16

Végül csak az engedélyezett játékosokat kell hozzáadnia az Arcfelismerés panelhez

17

Lézer és infravörös érzékelő

Mind a lézer, mind az infravörös érzékelő pontosan ugyanúgy működik, az egyetlen különbség az, hogy az infravörös érzékelő nem bocsát ki semmilyen fénynyomot, mint a lézer.

Használatuk meglehetősen egyszerű, csak tegyen egyet, és kattintson a jobb gombbal a beállításához.

Átkapcsolhatja a kart, amikor egy játékos elhalad a lézer mellett

18

Az érzékelők akkor is aktiválódnak, ha a lézersugarat zavaró blokkot helyeznek el

19

Az érzékelők maximális hatótávolsága 16 blokk

Crafting receptek

20

Ha szeretnél értesülni a legújabb projektjeimről és új ötleteket szeretnél javasolni, kövess az Instagramon: Link

Csatlakozz a Discord szerveremhez, hogy ötleteket javasolhass, segítséget kapj a letöltéshez és sok máshoz: Link

Letöltési link(ek)

A legfrissebb verzió (1.19.70+):

Letöltés külső webhelyről

Értékelések

1 Értékelés van összesen · (A legújabbak szerint listázva.)

profilkép

Xernover

2023. március 1.

Nagyon jó addon! Főleg hogy nem fizetős 😂. Habár szerintem simán kimehetne marketplace-re is.

Értékelés írása