0 · Feltöltve ekkor: 2023. december 1.

Borítókép

Snow+

V1

Téli témájú építményt készítesz az ünnepi szezonban? Ha igen, akkor ez a csomag Neked való!

profilkép

Grind Studios

v1.16.101+ · ID129371857279168

Nincsenek címkék.

Részletesebb leírás

Ez a bővítmény olyan eszközöket ad hozzá, mint a hó ecset, egyedileg generált jégcsapok, mesterséges hóviharok és még sok más!

Ennek a bővítmény használatával a következő szintre emelheted az építéseidet.

Kezdjünk bele!

Miután letöltötted a bővítményt, és engedélyezted a világodon, nyisd meg a menüt a menüpont megszerzésével és a jobb gombbal való kattintással (mobilfelhasználóknál tartsd lenyomva a képernyőn). A menüben való navigáláshoz kattints a bal oldali gombokra. Az előző oldalra való visszatéréshez kattints a "Vissza" gombra. A menüből való kilépéshez kattintson a "Kilépés gombra".

Ideje, hogy havat csináljunk!

Most, hogy a menüben vagy, hozzáférhetsz mindenhez, amit ez a bővítmény kínál. Ha mesterséges hóvihart szeretnél indítani bármely dimenzióban vagy biomban, kattints a "Snow" gombra. A "Normál" gombbal indíthatsz normál vihart, vagy az "Intenzív" gombbal nagy vihart. A hóvihar leállításához kattints a "Stop" gombra.

1

Készítsünk néhány jégcsapot!

Egy jégcsap létrehozásához először menj arra a helyre, ahol szeretnéd, hogy legyen egy jégcsap. Ezután nyissd meg a menüt, és kattints a "Jégcsapok" gombra. A "Helyezés" gombbal jégcsapot hozhatsz létre, az "Eltávolítás" gombbal pedig jégcsapot távolíthat el. Az összes jégcsapot is eltávolíthatod az "Összes eltávolítása" gombbal. Ne felejsd el, hogy a jégcsapok eltávolításuk után is láthatóak maradnak. Ennek kijavításához kiléphetsz a világból, majd újra beléphetsz. Amikor belépsz egy világba, előfordulhat, hogy egyes jégcsapok nem töltődnek be. Ezt a "Fix" gombbal javíthatod.

2

Itt az ideje használni az ecsetet!

Az ecsethez nyisd meg a menüt, és menj az "Ecset" gombra. Ezután kattints az "Ecset beszerzése" gombra. Ecsetet a leltárból is szerezhetsz.

Két ecsetmód létezik. Az egyik mód hótakarót, míg a másik különféle jégcsapokat hoz létre. A két üzemmód között az ecset menüben található "Hó" és "Jégcsap" gombokkal válthatsz.

Az ecset méretének (sugarának) megváltoztatásához menj a beállítások menübe, majd a "Méret" gombra. Ezután a "Nagyítás" és a "Csökkentés" gombok segítségével módosíthatod az ecset méretét. Ha az ecset méretét 20 blokk sugarú vagy 0 blokk sugarúra szeretnéd beállítani, kattints a "20" és a "0" gombokra. Ne felejsd el, hogy az ecset jégcsap üzemmódja hasonlóan működik, mint a csontváz. Amikor az ecsetet használod, a jégcsapok véletlenszerűen kerülnek elhelyezésre egy négy blokk sugarú körben, így az ecset sugara nem befolyásolja az ecset játékbeli teljesítményedet, amikor jégcsap módban vagy. A jégcsapok is csak a felül lévő kezekre kerülnek, így nem jelennek meg lebegő jégcsapok.

Az ecset hatótávolságát (távolságát) is megváltoztathatod. Menj az Ecset menüből a Beállítások menüpontba, majd kattints a "Hatótávolság" gombra. Ezután a "Növelés" és a "Csökkentés" gombok segítségével módosíthatja az ecset hatótávolságát. Ha az ecset méretét 100 tömbre vagy 20 tömbre szeretné beállítani, kattintson a "100" és a "20" gombokra.

Miután beállítottad az ecset összes beállítását, az ecsetelemet a jobb egérgombbal kattintva (mobilfelhasználók esetében a képernyőn lenyomva tartva) tartva használhatod az ecsetet.

3

Gratulálunk, mostantól a Snow+ szakértője vagy! Lássunk hozzá egy csodálatos téli építkezéshez!

Amikor telepíted ezt a csomagot, győződj meg róla, hogy a "Az Ünnepi építő funkciói" engedélyezve van-e a világodban.

Letöltési link(ek)

A legfrissebb verzió (1.16.101+):

Villám letöltés

Letöltés külső webhelyről

Értékelések

Jelenleg erre a tartalomra még nem jött értékelés. Te lehetsz az első értékelő! 🤩

Értékelés írása