0 · Feltöltve ekkor: 2023. augusztus 8.

Borítókép

Gyors Portálok

V1

Sokkal gyorsabbá teszi a portálokon való utazást a dimenziók közötti váltáskor, azaz a betöltőképernyő eltávolításával! Ez egy textúrapak, tehát bárhol használhatod: világokban, szervereken és realm-ekben!

profilkép

radwl

v1.20.0+ · ID106652503163841

Nincsenek címkék.

Részletesebb leírás

Bevezetés

A portálokon való utazás feleslegesen lassú, minden dimenzióváltáskor egy betöltőképernyőn kell átmenni. Önmagában ez rendben van, azonban a betöltési idők szörnyűek: gyengébb készülékeken akár 10-15 másodpercig is eltarthat. Amíg a dimenzió betöltődik, fizikailag jelen vagy a világban, ami azt jelenti, hogy sérülést szenvedhetsz, miközben a játékod betöltődik! Ez spawn csapdákhoz vezethet, ahol a mobok a portálnál megtámadhatnak és megölhetnek téged, anélkül hogy esélyt kapnál megvédeni magad.

A Gyors Portálok teljesen eltávolítja a kellemetlen betöltőképernyőket és lehetővé teszi számodra, hogy:

- lásd a világot

- körülnézz

- interakcióba lépj a világgal

...mindezt a dimenzió betöltődésére várás helyett.

Beállítások

A Fast Portals 3 opcióval/móddal rendelkezik, amelyeket az alábbiakban sorolunk fel.

2
[ Clear ]

Teljesen eltávolítja a betöltőképernyőket. A tökéletes választás, ha teljesen elszeretnéd felejteni ezeket a bosszantó képernyőket!

ROHAM VESZÉLY! A nether és az overworld közötti utazáskor (különösen kreatív módban) az epilepsziában szenvedők rohamot kaphatnak a kamera rázkódó mozgásától. Használd a "Roham megelőzés" funkciót, vagy próbáld meg magad enyhíteni a hatást azzal, hogy megállsz egyhelyben, amikor portálokon mész keresztül!

[ Átfedés ]

Eltávolítja a betöltőképernyőket, de egy kis átfedést tart meg a képernyő tetején a "Terület építése" szöveggel. Ez a kedvenc opcióm, mivel nem zavaró, ugyanakkor továbbra is megadja a szükséges információt, hogy mikor töltődött be teljesen a világ. Emellett a cél dimenziójára specifikus üdvözlőképernyőt is tartalmaz!

1
[ Roham megelőzés ]

Egy áttetsző, homályos hátteret jelenít meg, amikor a netherbe utazol, és egy áttetsző, sötét hátteret, amikor az overworldbe mész, hogy megelőzze a kamera rázkódásából eredő esetleges görcsrohamokat.

Telepítés

Használd a linket a .mcpack fájl letöltéséhez. A fájlt képesnek kell lenned megnyitni a Minecraft játékkal. Ha ez nem működik, lehet, hogy szükséged lesz magadnak a fájlkiterjesztés módosítására .mcpack-re.

Letöltési link(ek)

A legfrissebb verzió (1.20.0+):

Letöltés külső webhelyről

Értékelések

Jelenleg erre a tartalomra még nem jött értékelés. Te lehetsz az első értékelő! 🤩

Értékelés írása